1 op de 5 komt te snel?

Het is je vast niet ontgaan maar er wordt regelmatig reclame gemaakt dat 1 op de 5 te vroeg klaarkomt. Wanneer je hier mee te maken hebt, is het erg confronterend en misschien ook wel een beetje geruststellend. Omdat je niet de enige bent.

Je wist al dat jij er last van had, maar wanneer je in de trein zit, is de kans groot dat er iemand in die coupé zit die ook te snel komt!

Nu is het probleem van vroegtijdige ejaculatie erg taboe. Het is niet iets waar je gemakkelijk over praat, waardoor jij ook niet weet wat je eraan kunt doen. Daarom wil ik (ex-voortijdig klaarkomer) in dit artikel het taboe doorbreken en geef ik je verschillende oplossingen tegen een snelle zaadlozing.

Vroegtijdig komen is taboe

Het mooie van een campagne is dat er aandacht aan wordt geschonken. En ik zal eerlijk zijn, ik ben blij dat het nu achter de rug is, maar zelfs daarna vond ik het best eng om deze site te starten.

Maar het is nu eenmaal een probleem en dit getal sterkt me alleen maar meer om je te helpen. Ik schrijf de artikelen op de site niet, omdat ik zo nodig het van me af moet schrijven.

Het is vooral omdat er naast die ‘klinische’ benadering ook gewoon een groot menselijk aspect aan vast zit.

Je kent vast wel die dronken avonden dat je met z’n alle over de vrouwen aan het praten bent. Het onderwerp seks te spraken komt. En jij in feite wel van seks geniet, het is geweldigs en lekker.

Alleen dit wordt zwaar verzuurd door je vroegtijdige zaadlozing. En wanneer dat weer boven komt en jij je dat beseft en je vrienden de wildste verhalen hoor zeggen, dan doet dat pijn.

Maar wat als je het taboe doorbreekt?

Op het moment zelf is het erg eng. Maar de andere kant is wel, dat je vrienden je kunnen steunen. Wat zij niet weten, daarmee kunnen ze je niet helpen of net als een dokter.

Dus ik hoop dan ook dat de campagne jouw uit je eenzaamheid haalt. En in de meest ideale situatie er zelfs op een redelijk ontspannen manier met je vriendin over kunt praten. In de plaats het een verboden onderwerp te maken.

Ik heb beide ervaren en ben er uiteindelijk blij mee dat ik er vooruit kwam…

Wat zijn de oplossingen?

Nu zijn er verschillende oplossingen en de effectiviteit heeft van de soort aanpak heeft te maken. Met hoe ver jij bent, wat de oorzaak is en hoe jij je fysiek en geestelijk voelt.

Hier zijn mogelijke oplossingen:

 • Zelfhulp
 • Hulpmiddelen
 • Behandeling via de dokter

Voor welke aanpak je kiest dat is geheel van jouw afhankelijk.

Het meest logische is als ik nu zeg: “ga naar de dokter!”

Echter, weet ik hoe lastig dat is. En als je de stap wilt zetten of je twijfelt, vooral doen!

Alleen realistisch gezien, deze campagne is niet voor niets. Als elke man zo naar de dokter ging en geen schaamte kende, waren die spotjes er niet.

Het duurde voor mij ook vrij lang voor ik na de dokter ging. En uiteindelijk heeft dat in combinatie met zelfhulp geholpen.

Zelfhulp is in principe oké zolang je het veilig houdt en het op de juiste manier aanpakt.

Ik deed het eerst op een slechte manier, ik probeerde het te verbergen en stilletjes de oplossing te zoeken. Je kunt al raden dat ik er daarmee niet vanaf kwam.

Door open kaart te spelen, nadat ik er gewoon vanaf moest komen en het allemaal echt een kans te geven en de schaamte overboord te gooien. Toen begon de behandeling pas echt.

Alles daarvoor was een slap aftreksel, denk aan een dood varken of andere pseudo wetenschappelijk dingetjes. Die moeten dan zogenaamd, afleiden…

Goede tips tegen snel klaarkomen

 1. Masturbatie, hierin kan ‘m al het verschil zitten de gewenning om snel te komen, uit angst om niet betrapt te worden zit nog steeds in je systeem en dat moet je afleren.
 2. Ga na wat het beginpunt was. Dit kan de sleutel zijn wanneer je niet je hele leven last hebt van snelle ejaculatie.
 3. Zet je gevoelens op papier die je tijdens de seks hebt en leef je compleet in. Emoties als angst en onzekerheid kunnen het ejaculatie proces versnellen.
 4. Praat erover het liefst met de persoon met wie je seks hebt, dit kan de druk verlagen omdat het nu eindelijk ‘echt officieel’ is.
 5. Ga naar de arts en bekijk en ontdek of het puur fysiek is.

Stel: ik ga naar een dokter, wat kan ik verwachten?

Ten eerste professionaliteit, de dokter leeft niet onder en steen en weet van dit probleem af en hoe gevoelig dit ligt. Hij (of zij) zal er met alle zorgvuldigheid mee omgaan en respectvol met je omgaan.

Ook als jij niet wil dat iemand dit weet, zelfs je vriendin niet, dan houdt de dokter zijn mond.

Wat de dokter wel doet is jouw zo goed mogelijk helpen. En dat begint met vragen stellen.

Voorbeelden van vragen:

 • Heb je hier altijd last van gehad?
 • Heb je zelf een verklaring of vermoeden voor dit probleem?
 • Naast een te snelle zaadlozing, zijn er nog lichamelijke klachten?
 • Heb je last van geestelijke klachten?
 • Hoe lang duurt het gemiddeld voor je klaarkomt?
 • Overkomt dit je ook wanneer je alleen bent?
 • Kan je het voelen aankomen?

Nu je deze vragen zo ziet. Kan je dit ook helpen om alvast je eigen verhaal klaar te hebben. Wanneer jij je niet comfortabel voelt bij een constant vraag-antwoord gesprek.

Kan jij ook wanneer je binnenkomt direct een scherp verhaal neerzetten, dan zullen er nog wel aanvullende vragen komen. Maar dan heb jij in eerste instantie even de leiding en luistert de huisarts aandachtig.

TIP: Wil je niet dat de receptioniste het weet, kom langs tijdens het spreek uur. Je kunt natuurlijk ook eerst de huisarts telefonisch benaderen en wanneer je de arts niet te pakken krijgt. Aangeven dat je de reden liever voor jezelf houdt. Dat is ze wel vaker gewend!

Ik durf nu nog niet

Wanneer jij je er emotioneel nog niet klaar voor voelt, dan is dat jouw keuze. Ik hoop dat je de tips in de artikelen oppikt en probeert toe te passen.

Een andere optie die je hebt is het digitale boek Complete Ejaculatie Methode die in Nederland en Vlaanderen al door vele mannen is aangeschaft. En zichzelf bewezen heeft, en mocht jij er niet vanaf komen dan krijg je gewoon je geld terug. (Dat is mij in een mail bevestigd.)

Probeer RISICOVRIJ de THUISAANPAK

Ik wens je het beste,

Bennie Stoops (Ex-vroegtijdige klaarkomer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>