Zaadlozing uitstellen: Is de émla crème ongevaarlijk?

Een bekende manier om je ejaculatie uit te stellen is door gebruik te maken van de Emla crème. De reden dat deze crème wordt gebruikt komt omdat je de huid daarmee plaatselijk kunt verdoven.

Wil je het vanavond nog langer volhouden? Lees dit unieke artikel van de man die al DUIZENDEN mannen in Nederland geholpen heeft!

De voordelen van de verdovende Emla crème

Het idee is dat je voor de vrijpartij met je partner de Emla crème aanbrengt. Hiermee kan je de penis of eikel van de penis verdoven. Wanneer gevoeligheid een oorzaak is van je premature ejaculatie. Dan kan je het langer in bed volhouden.

Door de stoffen in de crème zal je minder prikkels ervaren bij gelijke stimulatie. Dit houdt in dat je meer stimulatie nodig hebt om dezelfde gevoeligheid die je nu zonder de crème hebt te ervaren.

Dat betekent dat je langer met haar kunt vrijen omdat dezelfde stimulatie te weinig is om je te laten ejaculeren.

Afhankelijk van de situatie kan het seconden tot minuten zijn.

Daarnaast heeft deze crème geen effect op hoe jij het orgasme ervaart. Dit houdt in dat het gevoel van het orgasme niet minder wordt.

Heeft de émla zalf ook nadelen?

Er zijn verschillende nadelen aan de Emla zalf waar je rekening mee moet houden:

  • Het effect van de crème wanneer je deze op de eikel smeert. Treedt na 5 tot 10 minuten op.
  • Het is aan te raden om een kwartier te wachten zodat de crème in jouw huid zit. En je partner niet verdoofd kan raken.
  • Je moet de de seks wel van te voren plannen. Je moet even een moment hebben dat jij je eikel insmeert en ook het effect laten intreden. Als de crème een groot effect op jou ejaculatie tijd heeft, dan kan dit het waard zijn.
  • Een vierde nadeel is dat je er afhankelijk van kunt worden. Als het voor je effect heeft, dan zal je het blijven gebruiken. En wellicht niet meer na andere, natuurlijke, permanente en goedkopere oplossingen kijken.

En dan kom je gelijk tot het volgende punt. Een crème is niet altijd nodig. Het camoufleert de gevoeligheid, maar dit is ook te trainen. Je komt door het gebruiken van Emla niet tot de bron. Wanneer je dit wel doet dan houd je het langer vol en ben je minder geld kwijt. Want de prijs is aan de hoge kant.

Als de verdovende zalf voor je werkt is dat mooi. Dat deed het voor mij ook! Maar om eerlijk te zijn na een tijdje begon het toch te knagen dat ik me steeds moest voorbereiden op een vrijpartij…

Toen ik verder ben gaan zoeken kwam ik onder andere uit bij Chris Coster. Hij heeft al duizenden mannen in Nederland geholpen om zonder verdovende zalf van het voortijdig ejaculeren af te komen. Ik kan het je aanraden!

Bekijk zijn Revolutionaire Wetenschappelijke Methode toepassen! En ontdek ook de vrijheid…

Succes!

Bennie

Eindelijk Krijg JIJ Controle Over Je Ejaculatie
Het is een Groot Verschil of Je 10, 20 of Zelfs 30 Minuten Later Klaarkomt!

DISCREET Gratis HulpMails Ontvangen Die Je Daarbij Helpen?

Dit zal jij onder andere leren:

5 Trucs waarmee jij op een natuurlijke manier
je ejaculatie uitstelt, zonder dat je de seks stopt
Hoe jij je lichaam traint om klaar te komen zodat je
tijdens de seks verschillende STANDJES kunt doen.
Je ontdekt de diverse (verrassende) oorzaken
en hoe jij ze kunt tackelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>