Hoe klaarkomen Vertragen? 5 Belangrijke Tips

De meeste mannen schamen zich voor hun negatieve seksuele ervaringen. Dit is wel begrijpelijk maar het is nergens voor nodig!

Misschien weet nog niet iedereen het maar eigenlijk heeft zowat elke man last van voortijdige ejaculatie! Alleen wil niet iedereen dit kwijt en er rust dus eigenlijk een taboe op.

Elke man komt wel eens ‘te snel’ klaar, dit is volkomen normaal maar als het elke keer weer gebeurt dan is er iets mis. Vaak kunt u hier niets aan doen en hebt u er eigenlijk hulp bij nodig.

Aan andere dingen denken zodat u niet zo snel opgewonden wordt heeft eigenlijk geen zin. Het lichaam heeft dan zeg maar zijn eigen wil en daardoor komt de zaadlozing eerder en u hebt er geen controle meer over.

2 vormen van ejaculatie problemen

Er zijn hierbij 2 vormen van voortijdige ejaculatie: de primaire vorm en de secundaire.

Bij de primaire vorm is er sprake van te snel klaarkomen door ook maar enkel seksueel contact. Deze vorm komt het meest voor. Met de methode van Mark valt dit zeker te verhelpen.

Wat een stuk minder vaak voor komt is de secundaire manier. Dit komt voor op latere leeftijd en heeft meestal te maken met de veroudering van het lichaam en psychische klachten door bijvoorbeeld ruzie met de vrouw/vriendin.

U zal wel denken: ‘Hoe kan het nou dat ik te snel ejaculeer (klaarkom) en waarom heb ik mijzelf niet onder controle?’

Redenen waarom klaarkomen te snel gaat

Er zijn een aantal mogelijke redenen waardoor u voortijdig ejaculeert. Hier onder staan er een paar en het is de vraag waar u precies last van heeft. Door het hieronder door te lezen komt u er misschien wel achter wat het mogelijke probleem bij u is.

Er bestaat een soort van schaal op het gebied van voortijdig ejaculeren. Dit is de schaal van Hastings. Deze schaal wordt opgedeeld in 4 delen. 1 is het makkelijkst te genezen en 4 word al vrij moeilijk maar is niet onmogelijk!

Er kunnen meerdere redenen zijn voor de voortijdige ejaculatie.

Een aantal oorzaken kunnen zijn:

  • stress door werk
  • angst
  • onrustigheid
  • persoonlijke problemen
  • examens (ergens voor moeten presteren)

Meestal dus oorzaken waarbij u zich niet lekker in uw vel voelt zitten.

Al deze oorzaken werken op een bepaalde manier in op de hersenen waardoor u een mix krijgt van opwinding en angst. Dit beïnvloed uw ejaculatiereflex en daardoor is het veel moeilijker om uw ejaculatie onder controle te houden.

Wanneer komt u er nou achter wanneer u lijdt aan voortijdige ejaculatie? Het is in het algemeen zo dat als u binnen 1 minuut al hebt geëjaculeerd dat het een geval is van voortijdige ejaculatie.

Tips voor het vertragen van de ejaculatie

Het is niet iets wat zomaar klaar is (het uitstellen van de ejaculatie). Er zijn meerdere oplossingen die samen zorgen voor het langer uithouden in bed. Ik zal hieronder een aantal tips geven waardoor het langer uithouden van de ejaculatie zal bevorderen.

Tip 1: Wees zo ontspannend mogelijk

Zorg er dus voor dat je zo ontspannen mogelijk bent tijdens de seks, ook al is het nog zo opwindend! Zorg desnoods dat u uw energie kwijt kunt door te sporten of een ander soort beweging.

Tip 2: Enig voorspel?

Dit is niet een manier om te zorgen dat het langer duurt voordat u klaarkomt maar het kan de vrouw of vriendin wel een heel stuk vrolijker maken. Als u langer besteed aan het voorspel dan heeft zij ook langer genot en zal ze het minder erg vinden als de penetratie minder lang duurt.

Tip 3: Eerst Masturberen

Dit zal ook zeker helpen, als u in de loop van de dag seks zult hebben dan is het verstandig om aan het begin van de dag te masturberen. Hierdoor is de seksuele drang minder en dit kan het langer uithouden van de seks bevorderen.

Tip 4: De stoplicht-techniek

Eigenlijk is deze vrij logisch maar voor het geval u het vergeten was. Het is verstandig om zo nu en dan even te stoppen en tot rust te komen. Dan kunt u daarna weer verder zonder problemen.

Tip5: Condoom?

Deze tip is misschien ook overbodig voor de meesten maar door het condoom voelt u er minder van en daardoor wordt u minder geprikkeld waardoor het resulteert in het langer uithouden tot de ejaculatie.

Nu is dit het topje van de ijsberg. Deze technieken zullen je verder helpen, maar om permanent de ejaculatie te vertragen en het klaarkomen minuten uit te stellen. Dan moet je deze Revolutionaire Wetenschappelijke Methode toepassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>