Kegeloefeningen en bekkenbodemspier training voor mannen

bekkenbodemspier trainen betere sexAlles wat jij moet weten om een sterkere bekkenbodemspier te krijgen

De meeste mannen brengen veel tijd door in de fitnessschool en zijn druk in de weer met het trainen van hun spieren, maar vaak zullen de meeste mannen vrij weinig of helemaal niets weten over de pubococcygeus (vaker als PC spier aangeduid ).

Wil je het vanavond nog langer volhouden? Lees dit unieke artikel die al DUIZENDEN mannen geholpen heeft!

Haar rol in het mannelijke orgasme is er een die je zeker niet moet overschatten. De PC spier  kan worden verstevigd om seks met uw partner te verbeteren en in de strijd tegen vroegtijdige ejaculatie – De kracht en lengte van de oefeningen kunnen worden gedaan zonder apparatuur.  Kegel oefeningen kunnen  op elke tijdstip en plaats worden gedaan met niemand die in de gaten heeft waar je mee bezig bent.

Kegel oefeningen? Werken ze wel?

Yep, ze werken zeker. En wat voor progressie boek  je als je de Kegel oefeningen regelmatige basis doet?:kegeloefeningen werken goed

 • Sterkere bekkenbodemspieren
 • Hogere bloedtoevoer naar het genitale gebied dat de seksuele opwinding mechanismen ondersteunt
 • Het verminderd “lekken” van urine en urine-incontinentie (als u daar last van hebt)
 • Hogere mate van plezier in bed
 • De mogelijkheid om langer en hardere erecties te hebben

 Waar vind je deze PC spieren die je met kegel oefeningen traint?

 • Ga naar het toilet wanneer u nodig moet plassen.
 • In het midden van de stroom van urine, stop en start de stroom een ​​paar keer. Je PC spieren zijn de spieren die je zojuist hebt aangespannen. Let er  wel op dat je in eerste instantie je anale spieren erbij zou kunnen gebruiken. Naarmate je hierin wat meer bedreven bent , probeer dan deze twee verschillende spiergroepen te scheiden, het zijn 2  spiergroepen die je allebei in staat bent om te trainen. Hou z goed uit elkaar!

Aan de slag met kegel oefeningen!

Wanneer  je weet waar je  pc spieren zich bevinden, ben je klaar om te beginnen met het doen van Kegel oefeningen tegen vroegtijdige ejaculatie. Pas op, begin met mate, bij teveel aan oefening (net als in de sportschool), kunt u spiervermoeidheid en/of pijn ervaren. Ik raad u niet aan om te beginnen aan het maximum aantal oefeningen.

Hoe beginnen?

Om de langere Kegel oefeningen te doen:

 1. Span uw PC spieren zo sterk als dat je kan en houd zo lang mogelijk vast. Langer vasthouden dan 10 seconden wordt niet aanbevolen.
 2. Vervolgens ontspant u volledig uw spieren gedurende 10 seconden. Zorg ervoor dat u ze echt ontspannen heeft gedurende 10 seconden. En nooit minder.
 3. Herhalen. Probeer zo veel herhalingen als je kunt (tot 15).
 4. Ontspan nu een tijdje. Gefeliciteerd, u heeft zojuist gedaan de langere Kegel oefening gedaan.
 5. Na dit begin je met het uitvoeren van de sprint oefening.

De sprint oefening:

 • Gedurende één minuut span en ontspan je de pc-spier zo vaak mogelijk
 • Doe twee sets van van minimaal één minuut
 • Als een minuut je goed afgaat kan je er 90 of 120 seconden van maken

De ontspanning:

 1. Ontspan bewust uw pc-spier voor gedurende 3 tot 5 seconden
 2. Herhaal dit minimaal 10 keer
 3. Doe minimaal twee sets

Als je geïnteresseerd bent in meer Kegel oefeningen en andere verschillende technieken tegen premature ejaculatie zoals ademhalingstechnieken en dergelijke. Zodat jij het langer volhoudt en haar beter kunt verwennen. Dan raad ik je aan om Chris Coster zijn Eboek “Complete Ejaculatie Methode” te lezen. Daar vindt je een uitgebreide uitleg over hoe je het probleem van vroegtijdige ejaculatie kunt tackelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>