Orgasme Uitstellen met Condoom goed of fout?

Een optie om van je snelle ejaculatie af te komen is het gebruik van condooms. Er zijn genoeg mannen die dit hulpmiddel gebruiken. Laten we eens naar het idee, de voordelen en nadelen daarvan bespreken. Zodat jij ook ziet of dit voor jou het perfecte middel is!

Wil je het vanavond 30 minuten langer volhouden? Lees dit unieke artikel die al DUIZENDEN mannen geholpen heeft!

Wat is er allemaal mogelijk?

Het idee dat je een condoom gebruikt om je klaarkomen uit te stellen is omdat het gevoel minder is. Wanneer jij iemand bent die een voortijdige zaadlozing heeft, omdat het gevoel te heftig is. Dan kan je proberen met condooms er iets aan te doen.

Door een condoom te gebruiken zal het gevoel dat je ervaart minder zijn. Nu zijn er verschillende manieren hoe een condoom kunnen bijdragen aan het uitstellen van je orgasme.

  1. Dikkere condooms: je gebruikt extra dikke of anaal condooms zodat de penetratie minder heftig voelt en jij het langer volhoudt.
  2. Speciaal bewerkte condooms: deze hebben een stofje ter verdoving aan de binnenkant, voornamelijk rond het gebied waar je eikel zit.

Beide condooms hebben dus dezelfde functie alleen de manier waarop is verschillend. Afhankelijk van jouw voorkeur kies je de ene of andere soort condoom.

Voordelen van condoom gebruik bij snelle ejaculatie

Wanneer de gevoeligheid een probleem is bij jouw ejaculatie dan is het grootste voordeel van een condoom. Dat jij het langer in bed volhoudt.

Je kunt meer hebben waardoor je later klaarkomt, omdat je meer prikkelingen dan nu nodig hebt.

Het mooie is dat als je een nieuwe partner hebt. Deze methode onopvallend werkt, want je zorgt ervoor dat jullie het veilig doen. Met masturbatie kan je testen welk type condoom het beste werkt. Zodat wanneer je bij een vrouw bent jij het condoom bij je hebt. Waarmee jij het, het langste volhoudt.

Nadeel van condoom gebruik bij voortijdige ejaculatie

Als de situatie bij jou zo is dat een condoom geen extra bescherming biedt. Omdat jullie beide niks hebben en zij aan de pil zit. Dan moeten jullie het condoom een onderdeel van jullie liefdesspel maken.

Daarnaast kost het ook continu geld, condooms raken op en je moet weer een nieuw pakje halen. En als je plots niets meer hebt. Dan kan je ook geen seks hebben op de manier zoals jullie willen. Omdat jij condooms nodig hebt om het zolang vol te houden.

Afhankelijkheid kan daardoor een groot nadeel worden, omdat jullie al direct het idee hebben. Dat jij het minder lang volhoudt. Het is daarom slim wanneer je merkt, dat condooms helpen. Jij jezelf aanleert om met de prikkelingen om te gaan. Zodat je het ook zonder condooms in bed langer volhoudt.

Eindelijk Krijg JIJ Controle Over Je Ejaculatie
Het is een Groot Verschil of Je 10, 20 of Zelfs 30 Minuten Later Klaarkomt!

DISCREET Gratis HulpMails Ontvangen Die Je Daarbij Helpen?

Dit zal jij onder andere leren:

5 Trucs waarmee jij op een natuurlijke manier
je ejaculatie uitstelt, zonder dat je de seks stopt
Hoe jij je lichaam traint om klaar te komen zodat je
tijdens de seks verschillende STANDJES kunt doen.
Je ontdekt de diverse (verrassende) oorzaken
en hoe jij ze kunt tackelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>