5 Redenen voor premature ejaculatie

Voorop gesteld premature ejaculatie kan elke gezonde man in een bepaald punt in z’n leven ervaren. In de tienerjaren omdat je nog onervaren bent. En als je ouder bent kan het ook voorkomen dat je zo nu en dan eerder ejaculeert dan gepland.

Jij bent in ieder geval niet alleen. Er wordt geschat dat 20 % van de mannen tussen de leeftijden van 18 en 59 regelmatig te maken hebben gehad met het probleem.

De reden kennen, is het begin van de oplossing

Als je regelmatig te snel komt en je misschien niets eens anders weet. Kan het kennen van de mogelijke oorzaken je vooruit helpen met het vinden van een oplossing.

Dus, wat zijn de oorzaken van vroegtijdige zaadlozing bij ogenschijnlijk gezonde mannen in de bloei van hun leven? Is het een virus, ongeneselijke ziekte of is er iets anders aan de hand?

Onderzoek toont wel aan dat de voornaamste oorzaken van vroegtijdige zaadlozing voor een groot deel psychologisch is, maar dat betekent niet dat je gek bent of dat alleen een psychiater je kan genezen.

Blijkbaar is, premature ejaculatie is vooral het gevolg van de een angst om seksueel te falen.

Hoe ironisch…de angst voor het falen zorgt dat dit ook gebeurt. Dit is vaak gekoppeld aan een erectie disfunctie , die ook vaak te behandelen is hetzij door medicijnen, of door de verbetering van je fysieke of emotionele toestand.

Voortijdige of premature ejaculatie betekent meestal dat beide partijen teleurgesteld zijn met het resultaat van hoe snel het klaarkomen plaatsvindt.

Daar ligt meestal extra aan ten grondslag, dat vrouwen meer tijd nodig hebben om opgewonden te worden.

Cruciaal om het probleem op te lossen is dat je elkaar geen verwijten moet maken.

Net als een echte of ingebeelde negatieve reactie, kan dit het probleem van te snel ejaculeren vergroten.

2 vormen van premature ejaculatie

Een manier die dokters gebruiken om de mogelijke oorzaken van vroegtijdige zaadlozing te bepalen is de classificatie “primaire” of “secundaire” . Primair betekent dat het probleem iets is dat jij je hele leven al hebt meegedragen je weet dus niet beter. En secundair betekent dat het niet iets is dat altijd zo was, door een gebeurtenis of iets is voortijdige ejaculatie ontstaan.

Zoals eerder gezegd , de oorzaken van vroegtijdige zaadlozing zijn vaak psychologisch van aard:

  1. Vroege jeugdervaringen waarbij je een grote angst hebt om ontdekt te worden, tijdens het masturberen zou het probleem kunnen hebben veroorzaakt .
  2. Ook als je tijdens je opvoeding een erg negatief beeld hebt gekregen van seks of masturbatie, kan dat dat de oorzaak zijn. En ben je ‘snel’ bezig omdat het ‘vies’ voelt, het zij onbewust.
  3. Impotentie , terwijl dit vaak een te behandelen is, kan een gevoel van noodzaak ontstaan om”het gedaan te krijgen” voordat jij je erectie verliest.
  4. Problemen en zorgen over gezondheid, geld, relaties, of enige vorm van stress in je leven, kan voor premature ejaculatie zorgen.
  5. Zoals al eerder gezegd, negatieve reacties van je partner kan ook voor het probleem zorgen.

Een andere belangrijke oorzaak van vroegtijdige zaadlozing zijn bepaalde medicijnen, maar dit is zeldzaam.

Als enige negatieve ervaring een impact heeft op je seksuele prestaties, dan kan de oplossing liggen door de ervaring onder ogen te zien en deze te verwerken.

Als je impotentie problemen hebt, behandel deze zodat jij je niet meer druk hoeft te maken.

Als je een hoge mate van stress ondervindt, leer ermee omgaan en kan meditatie al het verschil maken.

Kortom bekijk de achterliggende oorzaak, los het probleem op zodat dit geen invloed meer heeft in bed.

Een goede methode waarbij al bij honderden mannen hun ejaculatie problemen verholpen is. Is de cursus Complete Ejaculatie Methode waarbij Chris Coster je haarfijn door het proces begeleidt om minimaal 10 minuten later klaar te komen.

Probeer zijn cursus RISICOVRIJ en kom deze week nog 10 minuten later klaar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>