Snelle zaadlozing voorkomen?

Er is niets vervelenders dan een snelle zaadlozing behalve, het iedere keer te hebben. En jij zit in die situatie. Keer op keer spreek jij jezelf aan om niet snel klaar te komen. Om er vervolgens vrij snel achter te komen, dat jij de belofte aan jezelf niet hebt kunnen waarmaken.

Dat is zo ontzettend frustrerend!

Je wilt het zo graag, een avond seks hebben, waarbij je het lekker lang volhoudt. Waarbij je samen echt op kunt gaan in het moment, van standjes kan wisselen, of juist in een fijn standje door blijven gaan. Een snelle zaadlozing hindert je hierbij.

En het hindert je niet alleen qua seks, maar je geniet ook nauwelijks na. Je bent jezelf waarschijnlijk zo de grond in aan het boren of verwijten aan het maken. Dat je vergeet dat je de vrijpartij hoe kort deze ook mocht duren, haast vergeet.

Manieren om een snelle zaadlozing te voorkomen

Nu hebben we het negatieve even gehad! Want er schijnt licht aan het eind van de tunnel.

Om je een voorbeeld te geven ik hield het zelf nauwelijks een minuut vol. En nu? Nu denk ik niet eens meer in tijd! Ik geniet van het moment, en houd me niet bezig met hoe lang de seks is. Het gaat erom dat je beiden fantastisch genoten hebt. En dat ga jij straks doen.

Tips tegen snelle ejaculatie

  • Zalf of dikkere condooms, deze helpen je de gevoeligheid bij je penis te verminderen
  • Masturberen met lotion en het zo lang mogelijk volhouden, dit helpt je meer weerstand opbouwen
  • Je bekkenbodemspier trainen, met de juiste training krijg jij meer controle over je zaadlozing
  • NLP, emoties zoals faalangst of stress kunnen voor een snelle ejaculatie zorgen, rust in je hoofd tijdens de seks is erg belangrijk

JOUW STAP:  Jij moet ontdekken wat jouw oorzaak is en dan kan jij je in één van deze eerdere genoemde dingen verdiepen. Je weet zelf wel of je penis erg gevoelig is, of dat je tijdens de seks jij niet de rust en lekkere mindset hebt die je wilt én verdient!

Om het proces en je zoektocht vlotter en snel te laten verlopen. Raad ik je aan om Complete Ejaculatie Controle te bekijken. Daarmee zal je veel sneller je snelle zaadlozing voorkomen. En als je er écht goed mee aan de slag gaat, dan heb je zoveel controle dat jij beslist wanneer je klaarkomt!

Het ga je goed,

Bennie Stoops

man bij wie de ejaculatie te vroeg plaatsvindt

Eindelijk Krijg JIJ Controle Over Je Ejaculatie
Er is een Groot Verschil of Je 10 of Zelfs 30 Minuten Later Klaarkomt!

DISCREET Gratis HulpMails Ontvangen?

Dit zal jij onder andere leren:

5 Trucs waarmee jij op een natuurlijke manier
je ejaculatie uitstelt, zonder dat je de seks stopt
Hoe jij je lichaam traint om klaar te komen zodat je
tijdens de seks verschillende STANDJES kunt doen.
Je ontdekt de diverse (verrassende) oorzaken
en hoe jij ze kunt tackelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>