Spontane zaadlozing? Kan je er vanaf komen?

Bij een spontane zaadlozing, ejaculeer je zonder dat je er aanleiding voor voelt. De natte droom, daar ben je vast wel bekend mee, is ook zoiets maar dat kan komen omdat je lichaam tijdens een droom opgewonden raakte.

Het is misschien lastig, maar er zijn ergere vormen van spontaan klaarkomen.

Denk bijvoorbeeld dat je in het openbaar vervoer zit je een erotische gedachten krijgt. Daarna een paar spasmen voelt, en plots klaarkomt. Dat kan erg beschamend zijn , vooral omdat je er geen controle over hebt.

Dan kan het nog een stapje erger zijn. Je ejaculeert spontaan zonder dat er enige seksuele gedachten opgekomen zijn.

Spontaan ejaculeren kan erg gênant zijn

Dit is natuurlijk erg problematisch omdat het op elk moment kan gebeuren en je er totaal geen controle over hebt. Vooral als jij je niet even kunt terug trekken om jezelf op te frissen en een nieuwe onderbroek aan te doen. Dan kan het je echt tegenhouden om dingen te doen en het je dagelijks leven verstoren.

Het kan er voor zorgen dat je minder je vrienden bezoekt, of minder vaak in het openbaar te vinden bent. Zoals winkelen, een festival bezoeken of naar de bioscoop gaan.

Dit probleem kan je erg geïsoleerd maken. Mede omdat het moeilijk is om erover te praten en door je aandoening ook jezelf letterlijk meer alleen laat zijn, want dan loop je risico niet.

Naast dat het je fysiek te pakken heeft, heb je er ook emotioneel last van. Want naast dat jij je alleen voelt, tast het je zelfvertrouwen aan en ontwikkel je een angst.

Er zijn oplossingen voor spontane ejaculaties

Als je hier last van hebt bezoek de huisarts, deze kan je verder begeleiden om zo tot een oplossing te komen. Als je het moeilijk vindt om te gaan, bijvoorbeeld omdat jij je schaamt. Dat is nergens voor nodig, de huisarts is er voor opgeleid en zal er professioneel mee bezig zijn.

Nu is er nog een mogelijk om het probleem aan te pakken. Deze aanpak is vooral gericht wanneer je spontaan klaarkomt in het bijzijn van een vrouw. Je leert dan ook hoe jij je ejaculatie uit kunt stellen wanneer je seks hebt en controle over je orgasme krijgt.

Het mooie is dat dit Eboek dat al door duizenden mannen is aangeschaft. Deze jou instaat stelt dit  en rustig thuis te proberen. Mocht het niet werken krijg je uiteraard je geld terug. (Dat heb ik bevestigd gekregen.) Je loopt dus totaal geen risico, maar het proberen ervan kan je leven drastisch veranderen.

Bekijk Complete Ejaculatie Controle voor meer informatie zodat je weet hoe de cursus jou helpt.

Ik hoop dat je de controle krijgt en leef met je mee,

Bennie (Ex-vroegtijdige klaarkomer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>