Te vroeg klaar komen voorkomen? 3 Super tips

Te vroeg klaarkomen is de meeste mannen wel eens overkomen. Mannen die hier last van hebben zijn zó opgewonden dat jdat ze snel en te vroeg klaarkomen, zonder dat zonder ze hier nog controle over hebben. Het is echter ook de meest voorkomende seksuele stoornis bij mannen.

Wanneer een man vrijwel altijd te snel klaarkomt, dan kan dit veel frictie geven binnen de relatie en het seksuele genot van de man of de partner in de weg staan. Soms komt te vroeg klaarkomen door teveel stress of oververmoeidheid, maar er kan ook een biologische oorzaak aan ten grondslag liggen.

Te vroeg klaar komen en Biologische oorzaak

Steeds meer komt er bewijs boven dat biologische factoren ook de oorzaak kunnen zijn van te vroeg klaar komen. Te snel klaarkomen kan wijzen op te weinig serotonine in de zenuwbanen.

Er gaat dan dus iets mis bij de overdracht van prikkels in de hersens en dus in de reacties daarop van de geslachtsorganen. Sommige medicijnen zoals anti-depressiva, die de concentratie van serotonine verhogen en zo de informatieoverdracht tussen de zenuwen verbeteren kunnen helpen om het probleem op te lossen, maar dit is natuurlijk hoogstens een positieve bijwerking van een medicijn.

Beter is om het probleem proberen op te lossen zonder medicijnen. Hier zijn wel wat technieken voor.

Technieken om te vroeg klaar komen te stoppen

Er zijn verschillende methodes om het te voortijdig klaar komen tegen te gaan.

omgaan met snel klaarkomenTip 1 – Onderbreken

Het kan helpen om even een pauze in te lassen en te stoppen met de geslachtsgemeenschap. Eigenlijk kom je dan op het terrein van tantra, omdat het daarbij niet gaat om snelle bevrediging, maar om het liefdesspel in zijn geheel.

Dit houdt in dat je ook momenten besteed aan het elkaar beminnen in de ruime zin van het woord.

Elkaar aankijken, lekker kussen of elkaar strelen op de momenten dat de spanning te hoog wordt. Zodra je dus voelt dat je gaat klaarkomen, stop je even met de seks of je kunt ook rustig van standje wisselen als je niet wilt laten merken dat je gaat klaarkomen.

Als de opwinding wat is afgenomen ga je weer verder.

Tip 2 – Te vroeg klaarkomen en de Knijptechniek

Hiermee voorkom je dat bloed naar je penis stroomt, zodat hij niet stijf kan worden. Juist als je opgewonden bent, stroomt er veel bloed naar de penis. Je past de knijptechniek toe zodra je het gevoel hebt dat je gaat klaarkomen. Knijp je penis af door je duim en wijsvinger vlak onder de eikel om de penis te leggen en dan te knijpen. Houd dit twintig seconden vast. Hiermee duw je het bloed weg uit de penis, waardoor de erectie wat afneemt en je het orgasme uitstelt. Daarna kun je weer verder gaan met de seks.

Tip 3 – Ballen omlaag trekken

Een ander trucje is het omlaag trekken van je ballen. Maak met duim en wijsvinger een rondje om de bovenkant van je balzak. Als je voelt dat je klaarkomt, trek je de ballen even naar beneden. Bij een orgasme trekken de ballen namelijk naar het lichaam toe en door ze naar beneden te trekken stel je het orgasme uit. Je kunt dit natuurlijk ook vragen aan je vriendin, dat maakt het nog spannender.

Nu zijn er nog meer technieken om te vroeg klaar komen voor altijd de baas te blijven. Chris Coster heeft er een digitaal boek over geschreven waarin je stap-voor-stap in het proces begeleidt wordt. Die al duizenden mannen met succes hebben doorlopen.

Maak gebruik van zijn actie! Je hebt niets te verliezen, wanneer je ontevreden bent, krijg jij je geld terug en mag je het product houden. Dus Verban voor Altijd de te Vroege Ejaculatie

Eindelijk Krijg JIJ Controle Over Je Ejaculatie
Er is een Groot Verschil of Je 10 of Zelfs 30 Minuten Later Klaarkomt!

DISCREET Gratis HulpMails Ontvangen?

Dit zal jij onder andere leren:

5 Trucs waarmee jij op een natuurlijke manier
je ejaculatie uitstelt, zonder dat je de seks stopt
Hoe jij je lichaam traint om klaar te komen zodat je
tijdens de seks verschillende STANDJES kunt doen.
Je ontdekt de diverse (verrassende) oorzaken
en hoe jij ze kunt tackelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>