Te vroeg klaar komen

Wil je het vanavond nog langer volhouden? Lees dit unieke artikel die al DUIZENDEN mannen geholpen heeft!

*Zucht*…ik ben weer te vroeg klaar gekomen. Wat is er toch mis met me?!

Er is helemaal niet mis met jou! Ik zal je vertellen waarom en wat oorzaken zijn van te vroeg klaarkomen.

Mijn naam is Bennie en ook ik kwam vroeger te snel klaar, al sinds zolang ik mij kan herinneren. Ik had mijn orgasme al altijd binnen een minuut, soms na pas één keer gestoten…en ja hoor, dan was ik alweer klaar.

En verbaasd mij dan ook niet dat jij jezelf wel eens afgevraagd of er iets mis met je is. Dat is logisch, als man wil je een probleem oplossen, dus neem jij jezelf kritisch onder de loep.

Het meest pijnlijke is ook als je vrienden van die verhalen hebben, waarbij ze dit en dan doen. En jij weet dat voor “dit” begint, je al klaar bent.

Waarom snel klaarkomen niets met jou te maken heeft

Met jouw als persoon is niets mis, zelf heb ik dat altijd wel gedacht. Ik kon niet geven aan vrouw wat ik wilde geven en dat knaagde enorm aan me! En waarschijnlijk ook aan jouw.

Ik heb na verloop van tijd gemerkt en veel praten gemerkt, dat het niet aan mij lag. Dat jij te vroeg klaar komt is geen onwil, maar onmacht!

Daarom wil ik jouw ook even uitleggen wat wel het probleem is zodat jij jezelf niet blijft afbranden.

Er zijn 2 soorten van te snel ejaculeren

Om van je premature ejaculatie af te komen is het belangrijk dat je weet met welke vorm je te maken hebt. Want als je weet met welke vorm van premature ejaculatie te maken hebt. Dan kan je ook de juiste methode toepassen om er vanaf te komen.

Voor de definitie premature ejaculatie gaan we nu uit van de wetenschappelijke tijd. En dat betekent dat je last hebt van premature ejaculatie wanneer je altijd binnen 2 minuten klaarkomt.

Nu zijn er twee vormen van premature ejaculatie waar jij last van kunt hebben.

Primaire premature ejaculatie

Bij deze eerste vorm van premature ejaculatie. Is het zo dat jij dit al je hele leven hebt. Dus zover als jij je kunt herinneren kom je al te vroeg klaar.

Nu kan het zijn dat dit in je puberjaren niet is opgevallen. Want als je dan met jezelf bezig bent. Dan wil je er vaak ook niet te lang overdoen. Om te voorkomen dat je betrapt werd.

Pas wanneer je voor het eerst met een vrouw bent. Dan ervaar je dat je echt een probleem hebt. En wellicht dat je de eerste paar keer denkt. Dat het na verloop van tijd minder wordt, want het is toch allemaal spannend en nieuw.

Maar als je na verloop van tijd steeds voor je gevoel klaarkomt. Dan is dat ontzettend vervelend natuurlijk!

Secundaire premature ejaculatie

Bij de tweede vorm van premature ejaculatie: secundaire premature ejaculatie. Heb je hier niet al zover jij je kunt herinneren last van. Dit houdt in dat je vroeger zonder al te veel problemen het langer in bed volhield dan nu.

Dat je er niet je hele leven last van hebt kan op verschillende dingen duiden.

Te snel klaarkomen hoe kan dat? 5 Redenen

Wanneer je last hebt van te snel klaarkomen, wil je natuurlijk ook graag weten. Hoe dit is ontstaan zodat je het probleem kunt oplossen.

Oorzaak 1 – Masturbatie

Wanneer je in je jeugd met jezelf speelt. Dan heb je daar vaak niet lang de tijd voor. De kans dat één van je gezinsleden je onderbreekt of betrapt is redelijk aanwezig. Dit zorgt ervoor dat jij in een modus komt waarbij je snel ejaculeert.

Je doet even snel je ding, zodat je wel een orgasme hebt, maar niet betrapt kan worden.

Als je op jezelf woont heb je wel meer privacy en kan je meer de tijd nemen. Sommige mannen doen dit wel en andere blijven in het patroon van snel klaarkomen hangen. Want er is weinig reden om lang bezig te zijn.

Maar wanneer je een vriendin krijgt of seksueel actief wordt met andere vrouwen. Dan blijft een bepaald percentage mannen hangen in dat snelle klaarkomen. Het is iets dat het lichaam zichzelf zo eigen heeft gemaakt. Dat je je best moet doen om het af te leren.

Oorzaak 2 – Stress

Het is niet verwonderlijk dat stress voor premature ejaculatie zorgt. Maar het is misschien niet iets waar je snel bij stilstaat.

Wanneer je druk op het werk hebt, of de relatie niet lekker loopt. Dan kan dat voor een stress zorgen die de snelle ejaculatie in de hand werkt.

Helaas kan het ook zijn omdat je te vroeg klaarkomt, de stress in je lichaam vergroot. Waardoor de kans groot is dat je te vroeg een zaadlozing hebt.

Oorzaak 3 – Serotonine

Serotonine is een neurotransmitter in het lichaam en een te kort hieraan. Kan ervoor zorgen dat je te snel ejaculeert. Dat komt omdat je hersenen te weinig signalen doorkrijgt en je daardoor geen invloed hebt op je ejaculatie.

Je kunt deze oorzaak dan ook wel als aangeboren zien en er zijn verschillende manieren om dit op te lossen.

Oorzaak 4 – Een gebeurtenis

Wanneer er een heftige gebeurtenis in je leven plaatsvindt, kan dat een invloed hebben op je ejaculatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een overleiden, scheiding of relatiebreuk, een zeer pijnlijke seksuele afwijzing.

Maar ook wanneer je nieuwe medicijnen hebt gebruikt. Dan kan dit ervoor zorgen dat je opeens te snel klaarkomt. Probeer dan terug te rekenen wanneer je de medicijnen voor het eerst gebruikte. Zodat je weet of er een verband is.

Oorzaak 5 – Overgevoeligheid

Je kan spreken van algemene overgevoeligheid of penile overgevoeligheid. Er is een grote kans dat jij hier last van hebt wanneer jij vaak nog voor de penetratie klaarkomt of bij een eerste stoot al klaarkomt. En je voelt dat je totaal geen controle hebt.

Door de overgevoeligheid zijn de prikkels die je ontvangt te heftig.

Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit op te lossen. Afhankelijk van je voorkeur of manier is de ene manier fijner dan de andere.

Te vroeg klaarkomen, vaarwel zeggen?

Dat kan helemaal!

Er zal een moment zijn dat je terugdenkt aan de momenten dat je te vroeg klaarkwam. Maar beseft hoe lang je het nu kan volhouden. En dat moment is voor jouw dichtbij.

Waarom?

Er zijn bewezen technieken om de psychologische en fysieke oorzaken van te vroeg klaar komen aan te pakken. Deze technieken heb ik zelf ook gebruikt. En geloof me, je krijgt zoveel controle over je orgasme het is *bijna eng* je kunt of je klaarkomt en wanneer. Dit geeft zo’n controle.

Stel je eens voor als jij kunt klaarkomen net op het punt dat zij ook een orgasme me heeft? Als je die reactie ziet, fantastisch gewoon.

Voor ik helemaal door ratel van enthousiasme bekijk: Complete Ejaculatie Controle en kom klaar wanneer jij wilt!

Veel plezier met je complete controle,

Bennie Stoops

man bij wie de ejaculatie te vroeg plaatsvindt

Eindelijk Krijg JIJ Controle Over Je Ejaculatie
Er is een Groot Verschil of Je 10 of Zelfs 30 Minuten Later Klaarkomt!

DISCREET Gratis HulpMails Ontvangen?

Dit zal jij onder andere leren:

5 Trucs waarmee jij op een natuurlijke manier
je ejaculatie uitstelt, zonder dat je de seks stopt
Hoe jij je lichaam traint om klaar te komen zodat je
tijdens de seks verschillende STANDJES kunt doen.
Je ontdekt de diverse (verrassende) oorzaken
en hoe jij ze kunt tackelen.

3 commentaren

  • Hoi Ali,

   Het blijft naar om te horen dat er een man is die hier last van heeft. En dan vooral de mate waarin jij het hebt. Op basis van de gegeven informatie is een directe oplossing geven lastig. Daarvoor weet ik te weinig.

   Heb je dit al je hele leven al? Je hebt het over ‘soms’ dat kan erop wijzen dat er bepaalde psychologische factoren meespelen. Is het altijd in de zelfde situatie dat je snel klaar komt of is het zo dat als je haar buitenshuis zoent het je niet overkomt?

   Om het probleem te kunnen oplossen is het belangrijk om patronen te herkennen, want dan kan je die proberen te veranderen. Zodat jij je klaarkomen kan uitstellen.

 1. Overgevoeligheid lijkt mij inderdaad een grotere factor, in combinatie met een nerveus brein resulteerd dat helaas in een te vroege zaadlozing. Maar zoals Bennie Stoops het ook al in dit artikel zei, het is te verhelpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>