Uitgelegd: de Ejaculatie van de Man

Ejaculatie man

De mannelijke ejaculatie heeft als doel: voortplanten. Een gemiddelde vrijpartij duurt 6-10 minuten. Daarbij komt tussen de  drie en vijf millimeter zaad vrij, die minimaal wel 40 miljoen zaadcellen bevatten. De snelheid die dit zaad heeft is 45 km.

Tot zover de statistieken.

Hoe ejaculeert een man?

Tijdens de seks of het masturberen, wordt de penis geprikkeld. Het verschilt per man hoe lang en hoeveel stimulatie de man moet krijgen voor hij ejaculeert. Sommige mannen komen na een paar seconde klaar, wanneer dit altijd gebeurt. Kan je spreken van voortijdige ejaculatie.

Er zijn ook mannen die na veel en langdurige stimulatie nog niet klaarkomen. Of dat alleen kunnen als ze zelf masturberen.

Wat gebeurt er fysiek bij het ejaculatie proces?

Als je lichaam er klaar voor is, zal er eerst voorvocht uit de penis komen. Dit is om er voor te zorgen dat de zaadcellen de optimale weg naar buiten krijgen. Voorvocht is trouwens al voldoende om zwanger te raken, er kunnen al zaadcellen inzitten.

Daarna zal je het ‘point of no return’ ervaren, hierbij kan je niet meer je orgasme tegenhouden en kom je klaar.

Tijdens dat moment zal de bekkenbodemspier of PC spiercontracties maken. Waardoor de zaadcellen het lichaam verlaten.

Er zijn ook mannen die alleen door het samentrekken van de bekkenbodemspier en fantasie of het kijken naar porno ook klaar kunnen komen, zonder enige andere vorm van stimulatie.

Ejaculatie problemen

Dit kunnen twee verschillende problemen zijn. Enerzijds kan je een ejaculatie probleem hebben wanneer je veel tijd of stimulatie nodig hebt om klaar te komen. Sommige mannen vragen zich misschien af, hoe dat een probleem kan zijn.

Als je de hele tijd door kan gaan, zal het na een tijdje onaangenaam voor de vrouw voelen. En ook zal ze misschien denken dat ze niet aantrekkelijk genoeg is, omdat haar vriendjes ervoor wel konden klaarkomen door penetratie of bij het pijpen.

Het tegenovergestelde is ook mogelijk, hierbij kom je te snel klaar. Zelfs voordat je bij de vrouw naar binnen bent getreden. Dit is een probleem omdat het hebben van seks, lastiger is. Want als je de zelfde avond niet meer een erectie krijgt, moet je wat creatiever te werk gaan, omdat penetratie niet meer mogelijk is.

Mogelijke reden voor een ejaculatie probleem

Stress, relatie problemen, problemen op je werk, het gebruik van medicatie, nare seksuele ervaring, en angst kunnen allemaal een oorzaak zijn.

Ook de manier hoe een man masturbeert kan een oorzaak zijn. Kom je moeilijk klaar kan dat komen, omdat je een bepaalde manier van masturberen en stimulatie gewend bent, die je tijdens het pijpen of penetratie niet voelt.

Anderzijds kom je te snel klaar, dan kan dat komen omdat wanneer je masturbeert ook snel klaar probeert te zijn, bijvoorbeeld om niet betrapt te worden. Maar die lichamelijk gewenning kan zich ook tijdens de seks uiten.

Als jij de kunsten wilt leren om je orgasme onder controle te krijgen bezoek: Complete Ejaculatie Methode deze cursus heeft inmiddels al bij vele mannen (en vrouwen) in Nederland voor verandering gezorgd. Als jij langdurige seks wilt hebben met je bedpartner volg dan deze cursus.

Jij kunt beslissen wanneer je klaarkomt!

Succes,

Bennie Stoops (Voormalig Voortijdig Klaarkomer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>