Wie is Bennie?

Je vraagt je misschien af wie is Bennie Stoops?

Ik ben een gewone man die te snel klaarkwam…en met te snel bedoel ik binnen een minuut. Soms na 3 stoten al en dat vond ik heel pijnlijk. Ik kon er ook slecht mee omgaan. Ik verborg het voor de dames met wie ik het bed deelde of deed alsof iets anders de oorzaak was.

Ik wilde het niet kennen en accepteren.

Zo ook bij Roos…een leuke vrouw, maar ik kon niet tegen haar zeggen dat ik last had van te vroeg klaarkomen. We zijn nu niet meer samen, en dat ik te snel een orgasme kreeg was niet de hoofdreden. Maar het helpt natuurlijk niet!

Ik weet wat jij doormaakt

Jij bent een man die geniet van seks!

Je wilt heerlijk met een vrouw genieten en vindt het ook enorm belangrijk dat zij geniet en voldaan is. Daarom is te vroeg klaarkomen ook zo vervelend. Afgezien dat jij langer door had willen gaan. Voel jij dat je haar niet hebt kunnen geven wat je wilt geven…en wat ze ook verdient!

Je wilt na een fantastische voorspel een tijdje met haar bezig zijn, variëren snel en langzaam kunnen stoten en met een beetje geluk te gelijk klaarkomen. Je wilt je mannelijk voelen en je zo in bed gedragen en te snel klaarkomen verpest dat.

Een vroegtijdig orgasme is niet alleen een “seksprobleem”.

Het tast je zelfvertrouwen aan, je gaat aan jezelf twijfelen, praat negatief over jezelf en je krijgt zelfs minder zin in seks. Het is iets dat je op zoveel verschillende manieren raakt dat je er gek van wordt.

Licht aan het eind van de tunnel

Toen ik Layla leerde kennen zo rond m’n 25ste veranderde een hoop…ik was het zo zat en zag dat ik echt een probleem had. En ging samen met haar actief aan de slag ging om het probleem aan te pakken.

Natuurlijk probeerde ik daarvoor wel dingetjes, heb honderden euro’s uitgegeven aan zalfjes, diverse condooms geprobeerd (ook al was zij aan de pil).

Maar het zo serieus aanpakken, waarbij een vrouw ook wist wat mijn probleem was, had ik nog nooit gedaan. Ik heb ook veel steun aan haar gehad, dat zij mij accepteerde. Hierdoor kon ik ook meer mezelf accepteren en het probleem aanpakken.

De oplossing voor te snel klaarkomen zit hier:

  1. Kennis: wat is er mogelijk om de ejaculatie uit te stellen?
  2. Innerlijke controle en rust: De dingen doen zodat je hoofd compleet leeg is en jij alleen maar met haar bezig bent.
  3. Fysieke controle: Zorgen dat jouw lichaam instaat is je ejaculatie uit te stellen.

Nu, bij m’n zoektocht heb ik nog iets gedaan.

Ik houd van vrouwen en vindt ze fantastisch en in bed wil ik een vrouw het BESTE geven. Daarom werd ik ook gek van mezelf dat ik steeds zo vroeg klaarkwam.

Terwijl ik leerde om m’n zaadlozing uit te stellen. Deed ik nog iets.

Ik ging mijn best doen om Layla (en daarna andere dames) te doorgronden en te ontdekken hoe ik een vrouw geestelijk en fysiek het best kon verwennen.

Fysiek met mijn mond, handen en extra speeltjes en dingetjes.

Geestelijk door fantasieën rollenspellen etc. Als je merkt hoeveel voldoening een vrouw daaruit haalt. Dan wordt het makkelijker om je zaadlozing uit te stellen, omdat je de druk bij jezelf verlaagd en je haar in ieder geval al extra plezier kunt geven.

Ik raad dan ook aan niet alleen je zaadlozing uit te stellen, maar ook te ontdekken hoe jij haar het best kunt verwennen.

Want nu ben ik al een tijdje gelukkig met m’n meisje, ik zal haar naam niet zeggen. Maar elke keer als we seks hebben en samen zijn voelt het gewoon goed. Ik ben genezen en jij bent de volgende!

Ik hoop dat je wat aan mijn verhaal hebt,

Bennie Stoops

Eindelijk Krijg JIJ Controle Over Je Ejaculatie
Het is een Groot Verschil of Je 10, 20 of Zelfs 30 Minuten Later Klaarkomt!

DISCREET Gratis HulpMails Ontvangen Die Je Daarbij Helpen?

Dit zal jij onder andere leren:

5 Trucs waarmee jij op een natuurlijke manier
je ejaculatie uitstelt, zonder dat je de seks stopt
Hoe jij je lichaam traint om klaar te komen zodat je
tijdens de seks verschillende STANDJES kunt doen.
Je ontdekt de diverse (verrassende) oorzaken
en hoe jij ze kunt tackelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>